VAKUUTUKSET JA LISENSSIT

Kamppailu-urheilu on tilastojen valossa turvallisempaa, kuin esimerkiksi jalkapallo tai jääkiekko. Kun harrastus sisältää vauhtia ja liikettä, on kuitenkin mahdollista, että joskus vammoja tulee. Tätä varten vakuutuksen on syytä olla kunnossa.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta, joten jokaisen onkin syytä tarkastaa mitä omat vakuutukset kattavat. Hokutoryu ju-jutsu kuuluu lajina Suomen karateliitton alle, ja karateliiton kautta on mahdollista saada kattava ja edullinen harrastajavakuutus. Peruskurssilaisille on tarjolla myös erillinen peruskurssivakuutus.

Karateliiton jäsenenä harrastajilla tulee olla myös pakollinen liiton lajilisenssi. Tämä koskee sekä peruskurssilaisia, että pidempään harrastaneita. Lisenssi on voimassa yhden kalenterivuoden kerrallaan. Muista uusia lisenssi kun vuosi vaihtuu! Lisenssin käyttöä varten kannattaa ladata Suomisport -sovellus. Myös kurssien laskutus hoidetaan jatkossa lisenssinumeron perusteella suoraan sovelluksen kautta.

Tutustu lisenssien ja vakuutusten vaihtoehtoihin ja hinnastoon karateliiton sivuilla: https://karateliitto.fi/fi/lisenssit-ja-vakuutukset/

Lisätietoa Suomisportista: https://info.suomisport.fi/